Optimale afwerking bij alle schilderwerken, behangwerken en schrijnwerken

Wat doen we?

V&S schildert en behangt steeds volgens de nieuwe trends. We passen onze collecties regelmatig aan. Wilt u uw muren, plafonds en/of gevel laten schilderen of uw interieur in een nieuw kleedje steken? Wij helpen u graag verder met uw keuze uit ons ruime aanbod in verf, behang en raamdecoratie. 
 
Bij V&S kan u terecht voor:
 
 
We staan er op om al onze klanten perfecte, professionele en persoonlijke service te bieden.
 

Behangen

V&S plaatst alle soorten behang. We helpen u om het geschikte materiaal voor uw behangwerken uit te kiezen.

 

VliesbehangPapierbehang is traditioneel behang van papier. Wordt veel gebruikt voor behangwerken.

Vliesbehang is stevig behangpapier gemaakt op basis van vinyl. Het is uitstekend geschikt voor het behangen van oneffen muren met scheurtjes of putten. Er zijn diverse motieven verkrijgbaar. Vliesbehang kan overschilderd worden.

Glasvezelbehang is een licht doorschijnend behangpapier gemaakt uit glasvezels. Het is net zoals vliesbehang ideaal voor het behangen van beschadigde muren. Dit type wordt dan ook vaak gebruikt bij bescherming van gerenoveerd pleisterwerk. Het behangpapier is makkelijk te overschilderen. De eenvoudige en rustgevende motieven garanderen een tijdloze wandafwerking.

Vinylbehang is behang met een vinyl toplaag. Deze plasticsoort zorgt ervoor dat wanden of muren waterbestendig gemakkelijk reinigbaar zijn. We behangen vaak met vinylbehang in vochtige ruimtes zoals de badkamer en keuken.

 

Schilderen

V&S verzorgt zowel binnen- als buitenschilderwerken.

Schilderwerken binnen
- Schilderen van plafonds en muren
- Schilderen van schrijnwerk: deuren, ramen, maatkasten, trappen, keukens, …
- Parket en houten trapbehandeling
- Plaatsing van plinten, sierlijsten en ornamenten

Schilderwerken buiten
- Schilderen van bakstenen en crepi gevels.
- Schilderen van schrijnwerk:  ramen, garagepoorten, carports, corniches, ...

Tijdens het schilderen werken we zo secuur en proper mogelijk. Voor we de schilderwerken aanvangen, dekken we steeds zorgvuldig alle meubels en de vloer af met aangepast materiaal. We zorgen voor een optimale bescherming van plinten, omlijstingen, houtwerk en alles wat niet wordt geschilderd. We plamuren en schuren waar nodig eerst de muren en plafonds bij. Na het schilderen levert V&S de ruimte zo proper mogelijk op.

 

Product- en kleuradvies

Om onze schilderwerken en behangwerken naar ieders smaak uit te voeren, beschikt V&S over een ruime keuze aan originele verftechnieken en -materialen. We werken voornamelijk met kwaliteitsverf van Sikkens, Herbol en Trimetal. Deze verven voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen om na de schilderwerken een duurzame bescherming te bieden.
 
Weet u niet welke kleur te kiezen? We hebben verschillende staalboeken ter beschikking die u thuis rustig kan doorbladeren. Indien gewenst, geven wij u graag gratis professioneel kleuradvies. V&S schildert altijd eerst stalen van de gewenste kleuren op de betreffende muren. Zo krijgt u een goed zicht op de gekozen kleur en bent u zeker van uw keuze voor we de schilderwerken aanvangen.
 
Geeft u uw interieur graag een originele toets? Met behang verkrijgt u decoratieve effecten die met verf niet te bereiken zijn. V&S beschikt over een rijk gamma behangpapier van onder andere Arte, Casamance, Casadeco, Dekens, Eijffinger, Camengo, Caselio, Hookendonwalls, … U kiest uit diverse staalboeken tussen verschillende motieven, effen, trendy of klassieke prints. 

 

Raamdecoratie

V&S biedt raamdecoratie op maat aan. Wist u dat gordijnen een belangrijke rol spelen in uw interieur? Ze houden licht, warmte of koude tegen en kunnen een bepaalde sfeer creëren. In ons aanbod zitten diverse op maat gemaakte optreksystemen, vouwgordijnen, rolgordijnen, verticale en horizontale lamellen (Louverdrapes) en Japanse gordijnen. Wilt u meer weten? Bekijk dan zeker onze fotogalerij.

V&S plaatst ook laminaatvloeren. Deze vloeren hebben een kunststof toplaag met een houtprint. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en diverse prijsklassen. De keuze van laminaat hangt onder meer af van esthetische kwaliteiten zoals kleur, stabiliteit en vereiste slijtvastheid. Wij leggen een reeks stalen aan u voor en gaan samen met u op zoek naar de juiste laminaatvloer voor uw woning. Wij werken met bekende merken als Pergo, Quick-Step, Aqua-Step en Balterio. Op deze manier bent u verzekerd van topkwaliteit!

 

Inbouwkasten op maat

Wilt u de ruimte in een kamer zo zinvol mogelijk benutten? Inbouwkasten omzeilen allerlei hindernissen zoals balken of dakhellingen. Er gaat geen hoekje of kantje verloren! V&S maakt inbouwkasten volledig op maat. Wij komen bij u thuis opmeten en vervaardigen de kast volledig volgens uw wensen.