Inspiratie nodig voor uw schilderwerken of behangwerken in Mechelen?

Wij helpen u kiezen

U wilt uw slaapkamer schilderen of uw living behangen? Bij het kiezen van kleuren en decoratietechnieken komt heel wat kijken. Tal van aspecten spelen een rol: het doel van de kamer, gewenste sfeer, lichtinval en aanwezig meubilair. Diverse decoratieve schilder- en behangtechnieken geven uw interieur een ander karakter. Deze beslissingen worden niet impulsief genomen. Wij bezorgen u zeer uitgebreide stalenboeken die u thuis in alle rust kan bekijken.  Als u dat wil, gaat V&S samen met u op zoek naar de juiste techniek die past bij uw interieur en uw persoonlijkheid.

 

De juiste kleur voor uw interieur

Kleur bepaalt voor een groot deel het uitzicht van uw interieur. Indien gewenst staan wij u bij in de juiste kleurkeuze voor uw woning. Ook het op voorhand plaatsen van een aantal stalen is mogelijk. Hierdoor krijgt u een beter idee van hoe een bepaalde kleur er in uw interieur zal uitzien alvorens we de schilderwerken aanvangen.

 

        

 

Met welke verf schilderen?

Wij kiezen steeds opnieuw voor de beste materiaalkeuze naargelang de schilderopdracht. Meestal gaat onze voorkeur bij schilderwerken uit naar materialen van Sikkens, Herbol en Trimetal wegens de ruime productkeuze en een correcte prijs-kwaliteitverhouding. Wij werken echter ook met producten van andere merken op vraag van de klant. U bent dus altijd zeker van een optimale afwerking!
 

Met welk papier behangen?

Behangen is weer helemaal terug in en wordt dus tegenwoordig ook vaak gebruikt in moderne interieurs. U kan experimenteren met verschillende motieven en texturen. Wij helpen u graag een keuze te maken uit de verschillende soorten behangpapier. We kiezen voor onze behangwerken steeds voor kwaliteitsvolle producten van Arte, Camengo, Casadeco, Casamance, Caselio, Eijffinger en Hooked on Walls.
 

Betrouwbare merken troef!

V&S werkt voor zijn schilderwerken en behangwerken enkel met hoogwaardige, kwaliteitsvolle producten. Zo garanderen we telkens weer een optimaal eindresultaat!